Aanmelden
| Wachtwoord vergeten? |

Plaats advertentie

Prachtige bungalows en chalets te huur op de Veluwe!

Geplaatst op Jul, 25, 2022, 12:22 pm Op aanvraag
Prachtige bungalows en chalets te huur op de Veluwe!
Vakantiehuizen | Benelux Prachtige bungalows en chalets te huur op de Veluwe!Vakantiehuizen | Benelux Prachtige bungalows en chalets te huur op de Veluwe!Vakantiehuizen | Benelux Prachtige bungalows en chalets te huur op de Veluwe!Vakantiehuizen | Benelux Prachtige bungalows en chalets te huur op de Veluwe!
Omschrijving
 • Op aanvraag
 • Jul, 25, 2022, 12:22 pm
 • 33 x
 • Harderwijk 

Bungalowpark Het Verscholen Dorp, met de in het groen gelegen bungalows en chalets, is de perfecte locatie voor een fietsvakantie, wandelvakantie of voor een vakantie met familie en vrienden, waar gezelligheid voorop staat.

De bungalows en chalets zijn vrijstaand en voor kinderen is er genoeg plek om te spelen. Vanuit het bungalowpark fietst of wandelt u zo de bossen van de Veluwe in! Verder heeft Het Verscholen Dorp diverse ontspanningsvormen te bieden. U kunt op het terras van ons verwarmde buitenzwembad luieren na het zwemmen, een familie tennistoernooi op de tennisbaan organiseren, met de kleintjes in de speeltuin ravotten of simpelweg van de rust en natuur genieten.

Vanwege de centrale ligging (midden in Nederland) is Het Verscholen Dorp de perfecte basis voor tal van uitstapjes door het hele land. Op een kleine afstand vindt u bijvoorbeeld het Veluwemeer, Het Dolfinarium en het bruisende hart van Harderwijk. Graag tot ziens op Bungalowpark Het Verscholen Dorp!

 

P.S. Kijk ook eens op onze website naar de buitenkansjes, wellicht zit er iets voor je tussen: www.verscholendorp.com

Vergelijkbare advertenties
Prachtige bungalows en chalets te huur op de Veluwe!

Prachtige bungalows en chalets te huur op de Veluwe!

Bungalowpark Het Verscholen Dorp, met de in het groen gelegen bungalows en chalets, is de perfecte locatie voor een fietsvakantie, wandelvakantie of voor een vakantie met familie en vrienden, waar gezelligheid voorop staat.De bungalows en ...

Op aanvraag
Bedrijf
Harderwijk
Netherlands
Gezellig en comfortabele bungalows en chalets op Bungalowpark

Gezellig en comfortabele bungalows en chalets op Bungalowpark

 Uitgerust ontwaken met het gezang van vogels. Genieten van het natuurschoon, de ruimte en de rust. Bungalowpark Het Verscholen Dorp is dé plek voor een rustige vakantie op de Veluwe. Relaxed bijkomen van de dagelijkse ...

Op aanvraag
Bedrijf
Harderwijk
Netherlands
Bungalowpark Het Verscholen Dorp

Lid sinds: Feb, 03, 2018

Boslaan 2
3847 LT Harderwijk, Netherlands

0341820227

Stuur een email

Bieden

Bieden op deze advertentie is niet mogelijk.

Neem contact op

Om contact met de adverteerder op te kunnen nemen, dient u ingelogd te zijn.

Registreren?

Wachtwoord vergeten?

Locatie

Cookies op Goeieprijs.nl. Meer informatie of deze melding Verbergen?