Aanmelden

| Wachtwoord vergeten? |

Plaats advertentie

Coverplaza.nl

Coverplaza is een jonge webwinkel met smartphone hoesjes, tablet hoesjes en accessoires. Wij hebben een leuk aanbod met hoesjes. Verzending gaat ook supersnel, vandaag voor 16:00 besteld is vandaag verzonden. Bij coverplaza betaal je geen verzendkosten. Coverplaza staat voor:

  • Service, klanten kunnen bij onze klantenservice terecht met al hun vragen. Ze kunnen hier kiezen voor de manier van communiceren die het best bij ze past. Zo zijn we telefonisch bereikbaar 6 dagen per week en via de mail zijn we altijd te bereiken. Ook via Social Media trachten wij alle vragen binnen 4 uur te beantwoorden.  
  • Betrouwbaarheid Ondanks dat we een jonge webwinkel zijn, hebben we al diverse beoordelingen ontvangen via Webwinkelkeur. Onze klanten beoordelen coverplaza met een 9,4. Wij zijn aangesloten bij webwinkelkeur zodat u ook zeker weet dat u bij een betrouwbare webwinkel koopt.

Bij coverplaza.nl staan wij dagelijks klaar voor u om uw vragen per mail te beantwoorden. U kunt op onze website snel, makkelijk en veilig bestellen. Na ontvangst van de betaling ontvangt u een bevestiging en de hoesjes worden dan zo snel mogelijk naar u opgestuurd. Wij doen altijd ons uiterste best om het hoesje de eerstvolgende werkdag bij u te hebben.

Volg ons ook op onderstaande pagina's:

https://www.linkedin.com/company/18273789/

https://www.facebook.com/coverplazanl/

https://twitter.com/coverplaza_nl

Coverplaza.nl
+31 (0)85060114

Kamille 6,
9461HJ, Gieten

Website van de adverteerder

0 resultaten van Coverplaza.nl uit Gieten

Sorteer op:

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding Verbergen?