Aanmelden

| Wachtwoord vergeten? |

Plaats advertentie

Mobiel laadbrug AUSBAU ?af fabriek?

Geplaatst op Aug, 09, 2018, 08:43 pm € 4.999,00
Mobiel laadbrug AUSBAU ?af fabriek?
Tractoren Mobiel laadbrug AUSBAU ?af fabriek?Tractoren Mobiel laadbrug AUSBAU ?af fabriek?Tractoren Mobiel laadbrug AUSBAU ?af fabriek?
Omschrijving
  • € 4.999,00
  • Aug, 09, 2018, 08:43 pm
  • 202 x
  • Nieuw 

Mobiel laadbrug AUSBAU “af fabriek”. Groot hellend deel, antislip oppervlak, verstelbaar in hoogte (900 tot 1650 mm). Aanzienlijke tijds- en kostenbesparing bij laden en lossen van diverse goederen. Standaardmodellen met draagcapaciteit tot 6, 8, 10 en 12 ton. Wij produceren mobiele laadbruggen, platforms en -rampen in alle gewenste afmetingen volgens uw bestelling. Lees meer over het product “mobiele laadbrug AUSBAU” op onze website. av-exim.com id:FMY1Lh

 

Contactgegevens:

T +40316302299

http://av-exim.com

 

Werkingsprincipe van de vrachtwagen-laadbrug:

De heftruck tilt even de rand van de laadbrug op (m.b.v. de daartoe bestemde grepen voor starre koppeling) en brengt deze dichtbij tegen de vrachtwagen. Met gebruikmaking van de hydraulische pomp kunt u de vereiste hoogte instellen (van 900 mm tot 1650 mm). Samen met de vrachtwagen-laadbrug krijgt u ook blokkeerremmen en bevestigingskettingen meegeleverd. De remmen zijn noodzakelijk om de verschuiving van de vrachtwagen-laadbrug te voorkomen, de kettingen dienen voor extra bevestiging aan de vrachtwagen. M.b.v. de rijbaan (oprijplanken) kunt u met een vorkheftruck in en uit wagens, containers e.d. rijden.

Website

Biedingen
  • Er zijn nog geen biedingen

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

Neem contact op

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding Verbergen?