Aanmelden

| Wachtwoord vergeten? |

Plaats advertentie

Knuffelkoeien - Clasien Teunis

Geplaatst op Apr, 19, 2018, 08:37 am € 2,00
Knuffelkoeien - Clasien Teunis
Sport, Hobby en Vrije tijd Knuffelkoeien - Clasien TeunisSport, Hobby en Vrije tijd Knuffelkoeien - Clasien TeunisSport, Hobby en Vrije tijd Knuffelkoeien - Clasien Teunis
Omschrijving
  • € 2,00
  • Apr, 19, 2018, 08:37 am
  • 67 x
  • Zo goed als nieuw 

Paperback, uitgave 1995, 32 blz. met kleurenfoto's, zwart/wit tekeningetjes en patronen. Boekje is in goede en nette staat. Verzendkosten (3,50 euro) zijn voor de koper.

Tot voor kort was de gans nog overal te bewonderen op serviesgoed, huishoudtextiel en als vensterbankdecoratie, maar langzaam maar zeker wordt hij door de koe verdrongen. De karakteristieke zwart-wit print kom je echt overal tegen. Een boekje over het zelf maken van deze dieren kon dan ook niet uitblijven. De ontwerpen in deze uitgave zijn zeer gevarieerd: knuffeltjes, een tochtkoe, een pyamazak, broer en zus, een complete familie, maar ook een volledige ontbijtset met placemats, theemuts en eierwarmers. Vooral van de knuffeldieren gaat een vertederende charme uit. Voor degenen die het moeilijk vinden zelf een koe te maken, zijn er kant-en-klare basissets in ij maten te koop. De werkwijze wordt duidelijk beschreven, maar gaat uit van enige ervaring op dit gebied. Een pluspunt is, dat ook van de kleertjes patronen en aanwijzingen voor het maken zijn opgenomen. Veel kleurenfoto's van het eindresultaat en een beperkt aantal verduidelijkende tekeningetjes.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Neem contact op

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding Verbergen?