Aanmelden

| Wachtwoord vergeten? |

Plaats advertentie

De tweede loopbaan - Ute Ehrhardt

Geplaatst op May, 10, 2018, 03:02 pm € 2,00
De tweede loopbaan - Ute Ehrhardt
Omschrijving
  • € 2,00
  • May, 10, 2018, 03:02 pm
  • 72 x
  • Gelezen 

Paperback, uitgave 1999, 160 blz. Naamsticker binnenkant kaft; bladranden lichter vekleurd. Verder in goede staat. Verzendkosten NL (3,80 euro) zijn voor de koper. (Verzendkosten België 8,50 euro naar DPD pickup parcelshop.)


Ondertitel: Voetangels en klemmen op het pad van de herintredende vrouw.

Veel vrouwen willen na een kinderpauze weer gaan deelnemen aan het arbeidsproces. Maar hun weg naar een tweede loopbaan is vaak bezaaid met voetangels en klemmen. Ze zien zich geconfronteerd met zowel externe hindernissen, zoals een tekort aan banen voor vrouwen 'op leeftijd', als innerlijke blokkades, zoals de angst het gezin te kort te doen. Ute Ehrhardt en haar man Wilhelm Johnen willen de lezeressen helpen om in de eerste plaats inzicht te krijgen in de processen van de eigen geest. Daarna volgen concrete adviezen over kinderopvang, sollicitaties, het reorganiseren van de huishouding en andere praktische zaken. Zo is De tweede loopbaan een eigentijdse raadgever om 'Hotel Mama' te kunnen sluiten zonder daarbij een gezinscrisis te veroorzaken.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

Vergelijkbare advertenties
Wat doe je nou zonder baan? - Omgaan met werkloosheid

Wat doe je nou zonder baan? - Omgaan met werkloosheid

Paperback, uitgave onbekend, 111 blz. Randjes kaft licht sleets; verder in goede en nette staat. Verzendkosten NL (3,80 euro) zijn voor de koper. (Verzendkosten België 8,50 euro naar DPD pickup parcelshop.)Wat doe je voor de ...

€ 2,00
Particulier
Delft
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Neem contact op

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding Verbergen?