Aanmelden

| Wachtwoord vergeten? |

Plaats advertentie

Wat doe je nou zonder baan? - Omgaan met werkloosheid

Geplaatst op May, 10, 2018, 03:02 pm € 2,00
Wat doe je nou zonder baan? - Omgaan met werkloosheid
Omschrijving
  • € 2,00
  • May, 10, 2018, 03:02 pm
  • 69 x
  • Gelezen 

Paperback, uitgave onbekend, 111 blz. Randjes kaft licht sleets; verder in goede en nette staat. Verzendkosten NL (3,80 euro) zijn voor de koper. (Verzendkosten België 8,50 euro naar DPD pickup parcelshop.)


Wat doe je voor de kost? Wie durft die vraag nog onbevangen te stellen? Steeds meer mensen worden werkloos: door bezuiniging, afslanking, bedrijfssluiting, of omdat zij van school of opleiding op de overvolle arbeidsmarkt komen. In dit boek is te lezen wat het betekent om zonder baan te moeten leven en wat mensen zonder baan kunnen doen om de moeilijkheden te overwinnen. Werkloosheid heeft trouwens niet alleen negatieve kanten, ook aan de positieve kanten wordt aandacht gegeven. Het boek is in de eerste plaats bedoeld voor mensen die onvrijwillig werkloos zijn. Maar veel van de in het boek beschreven ervaringen zullen ook herkend worden door mensen die om andere redenen niet meer werken: door arbeidsongeschiktheid, vervroegde uittreding of pensionering. Ook zij kunnen hun voordeel doen met de aanwijzingen en suggesties die hier worden gegeven.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

Vergelijkbare advertenties
De tweede loopbaan - Ute Ehrhardt

De tweede loopbaan - Ute Ehrhardt

Paperback, uitgave 1999, 160 blz. Naamsticker binnenkant kaft; bladranden lichter vekleurd. Verder in goede staat. Verzendkosten NL (3,80 euro) zijn voor de koper. (Verzendkosten België 8,50 euro naar DPD pickup ...

€ 2,00
Particulier
Delft
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Neem contact op

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding Verbergen?