Gratis registreren

| Wachtwoord vergeten? |

Plaats advertentie

Een systeemfout

Geplaatst op Jun, 25, 2020, 07:09 pm € 19,99
Een systeemfout
Omschrijving
  • € 19,99
  • Jun, 25, 2020, 07:09 pm
  • 282 x
  • Nieuw 
  • 978-94-6389-192-9 / 9789463891929 

Ad Blauw ontmoet een straatkrantenverkoper. Het blijkt zijn voormalige vriend Edwin te zijn. Ooit een succesvol manager, maar inmiddels berooid en dakloos. Oorzaak van al dit leed blijkt het onbegrip van medisch specialisten, bedrijfsartsen en werkgevers voor mensen met chronische vermoeidheid te zijn. Hij raakte hierdoor zijn baan, zijn echtgenote en zijn hele verdere hebben en houwen kwijt. Ad en zijn vrouw vangen Edwin op, maar als ze van hun vakantie terugkomen blijkt hij spoorloos. Zou hij zichzelf vanwege zijn uitzichtloze situatie iets hebben aangedaan? 

Het boek is ook een aanklacht tegen onze verzorgingsstaat. Die houdt soms geen rekening met mensen die vanwege serieuze klachten ernstige beperkingen hebben. Simpelweg omdat er geen 'medisch objectiveerbare gronden' voor die klachten zijn. Noem het gerust een 'systeemfout'.

Te bestellen bij uitgeverij Boekscout

Website

Vergelijkbare advertenties
De zeven zussen - Storm - Lucinda Riley - GRATIS VERZENDING

De zeven zussen - Storm - Lucinda Riley - GRATIS VERZENDING

De zeven zussen - StormDe internationale bestseller Lucinda Riley Nederlands 584 blz.Deel 2 in de "zeven zussen" reeksAlly D'Aplièses zeilvakantie is bijna ten einde als ze bericht krijgt over de plotselinge dood van ...

€ 17,99
Particulier
Diemen
Ad Blauw

Actief op Goeieprijs sinds: Apr, 18, 2019

1321 A Almere

Bericht sturen

Bieden

Bieden op deze advertentie is niet mogelijk.

Bericht sturen

Om een bericht te kunnen sturen dien je ingelogd te zijn. Heb je nog geen account, klik dan op registreren.

Registreren

Wachtwoord vergeten?

Goeieprijs.nl maakt gebruik van cookies voor analyse-doeleinden om de website te verbeteren en voor het mogelijk maken dat iedereen gratis advertenties kan plaatsen. Meer informatie of deze melding Verbergen?