Gratis registreren

| Wachtwoord vergeten? |

Plaats advertentie

Vloeistof voor desinfectie Anti Virus X 1000 kg

Geplaatst op Jun, 25, 2020, 07:09 pm € 950,00
Vloeistof voor desinfectie Anti Virus X 1000 kg
Omschrijving
  • € 950,00
  • Jun, 25, 2020, 07:09 pm
  • 36 x

Vloeistof voor desinfectie en oppervlaktereiniging Rokopol Anti Virus X 1000 kg

Vloeistof voor desinfectie en oppervlaktereiniging Rokopol Anti Virus X 1000 kg
is een gebruiksklaar product voor oppervlakte desinfectie en apparaten op basis van natriumhypochloriet. Het product heeft een virucidaal, bacteriedodend en fungicide effect. Rokopol Anti Virus X bevat de door de Wereldgezondheidsorganisatie WHO aanbevolen werkzame stof in de strijd tegen virussen. Het is alleen bedoeld voor professioneel gebruik. Het wordt aanbevolen voor gebruik door bedrijven en wordt gebruikt om steden op te ruimen om openbare plaatsen, bussen, treinen, schuren te ontsmetten. Het product bevat een verhoogde concentratie natriumhypochloriet, waardoor de desinfectie van openbare plaatsen effectiever is. Werkt effectief op het gebied van gezondheidszorg in ziekenhuizen, poliklinieken en medische operaties. Het wordt ook aanbevolen voor hygiënische beschermende kleding. Rokopol Anti Virus X is toegewijd aan het desinfecteren van oppervlakken en apparaten in werkplekken, garderobes, magazijnen. Het wordt ook aanbevolen voor desinfectie van sanitaire voorzieningen en contact met voedsel in collectieve voedselverwerkende fabrieken. Oppervlakken die met voedsel in aanraking komen, moeten met water worden afgespoeld. Desinfecteert en wast effectief vloeren, vloeren en grote oppervlakken. Rokopol Anti Virus X desinfecteert snel en effectief leuningen, deurklinken, trappen, wachtkamers, eetkamers. Het is gewijd aan het desinfecteren van alle plaatsen waar grote groepen mensen zich bevinden. Rokopol Anti Virus X is effectief in het desinfecteren van industriële installaties en apparatuur.
Desinfectiebereik:
Trottoirs, wegen, stations, schuilplaatsen, haltes, voorraadhallen, gastronomische ruimtes.
Gebruik: Gebruik hogedrukreinigers.
Desinfectiebereik:
Keukenruimtes met en zonder contact met voedsel, toiletten, garderobes, vloeren, deuren, ramen Breng de vloeistof aan op het gedesinfecteerde oppervlak en laat 5-15 minuten intrekken. Spoel gedesinfecteerde oppervlakken in contact met voedsel af met water.
Hoe te gebruiken: Breng de vloeistof aan op het gedesinfecteerde oppervlak en laat 5-15 minuten intrekken. Spoel gedesinfecteerde oppervlakken in contact met voedsel met drinkwater.
Desinfectiebereik:
Badkuipen, douches, afvoeren, toiletten, toiletten
Gebruik: Giet vloeistof in de afvoer van het bad, sanitair. Wacht 5-15 minuten en spoel af onder stromend water.
Aanbevelingen: Controleer het effect van de vloeistof op het minder zichtbare deel van het oppervlak. Niet gebruiken op oppervlakken die gevoelig zijn voor de effecten van bleekmiddelen, bijv. Houten oppervlakken, panelen, textielmaterialen. Er kan onomkeerbare witheid en verkleuring van het oppervlak optreden. Gebruik binnenshuis ventilatie vanwege de aanhoudende scherpe geur van chloor. Niet gebruiken op metalen (verchroomde, aluminium etc.), geëmailleerde, gelakte oppervlakken. Spoel gedesinfecteerde oppervlakken in contact met voedsel met drinkwater.
Kenmerken:
Kleur: kleurloos tot geel
Het gehalte aan werkzame stof 2% actief chloor
pH 12,0
Dichtheid: 1,0 - 1,1 g / cm3
Opslag: rechtopstaand bewaren in originele verpakking in droge en goed geventileerde ruimtes. Stel niet bloot aan direct zonlicht, vermijd extreme temperaturen. Bewaar niet samen met zuren. Blijf uit de buurt van eten en drinken.
Voorzorgsmaatregelen
ADR-product
Verpakkingsgroep: III
UN 3266

Product alleen voor bedrijven. EU-btw-nummer vereist.
Verzendkosten uit Polen worden individueel bepaald
Ik nodig je uit om contact met me op te nemen.
contact:
cezary.chrzanowski@distripark.net
distripark.co.nl , products.pcc.eu
48505415704

Website

Vergelijkbare advertenties
Mierenzuur 85% 1000 kg IBC

Mierenzuur 85% 1000 kg IBC

Mierenzuur 85%, ook methaanzuur genoemd, is een organische chemische verbinding en tegelijkertijd het sterkste carbonzuur. Mierenzuur is een kleurloze vloeistof met een sterke geur. Het heeft een gespecialiseerde toepassing in de ...

€ 960,00
Bedrijf
Brzeg Dolny
bouwhuysch - werving & selectie in civiele techniek

bouwhuysch - werving & selectie in civiele techniek

bouwhuysch is hard op weg het nr 1 bureau te zijn voor personeelsvraagstukken in de civiele techniek. bouwhuysch levert op basis van werving en selectie zware projectmanagers en ‘project’ directeuren bij overheden, ...

N.o.t.k.
Particulier
Amsterdam
distripark.eu

Actief op Goeieprijs sinds: Jan, 07, 2020

Sienkiewicza, 4
56-120 Brzeg Dolny

Whats App 48505415704
048505415704

Bericht sturen

Bieden

Bieden op deze advertentie is niet mogelijk.

Bericht sturen

Om een bericht te kunnen sturen dien je ingelogd te zijn. Heb je nog geen account, klik dan op registreren.

Registreren

Wachtwoord vergeten?

Goeieprijs.nl maakt gebruik van cookies voor analyse-doeleinden om de website te verbeteren en voor het mogelijk maken dat iedereen gratis advertenties kan plaatsen. Meer informatie of deze melding Verbergen?