Gratis registreren

| Wachtwoord vergeten? |

Plaats advertentie

Blankeheim-Lommersdorf (4)

Geplaatst op Jul, 16, 2020, 09:12 pm € 439.000,00
Blankeheim-Lommersdorf (4)
Koop Blankeheim-Lommersdorf (4)Koop Blankeheim-Lommersdorf (4)Koop Blankeheim-Lommersdorf (4)Koop Blankeheim-Lommersdorf (4)Koop Blankeheim-Lommersdorf (4)Koop Blankeheim-Lommersdorf (4)Koop Blankeheim-Lommersdorf (4)Koop Blankeheim-Lommersdorf (4)Koop Blankeheim-Lommersdorf (4)
Omschrijving
  • € 439.000,00
  • Jul, 16, 2020, 09:12 pm
  • 84 x
  • 5+ kamers 
  • 250 m² 
  • 250 m² 
  • Tuin 
  • Bestaande bouw 
  • 1905 - 1930 
  • D-label 

Mooi, ruim dubbel woonhuis met tuin en weide in Blankenheim-Lommersdorf (4)

Dit attractief dubbel woonhuis bestaat uit twee afzonderlijke wooneenheden. Het oorspronkelijke woonhuis werd rond 1936 massief gebouwd. Het daartoe behorende stal- en schuurgedeelte is in 2002 -op de buitenmuren na- geheel gesloopt en omgebouwd als woning. Zo zijn twee wooneenheden ontstaan die zo mogelijk met elkaar verbonden kunnen worden door een bestaande tussendeur. Het object staat in Blankenheim-Lommersdorf en behoort tot de gemeente Blankenheim in de regio Euskirchen. Talloze inkoopmogelijkheden en noodzakelijke voorzieningen zijn er in het nabijgelegen Blankenheim en in Hillesheim beide in enkele minuten per auto bereikbaar. De aansluiting naar autobaan A1 is 7 minuten rijden. Het object heeft een totale woonoppervlakte van ca. 374 m2, verdeeld over woning een ca. 144 m2 en woning twee ca. 230 m2. Het perceel is 3343 m2 groot, de aantrekkelijke tuin is perfect om met familie en vrienden in de zomertijd te verpozen en is voor tuinliefhebbers een uitdaging om zich uit te leven. Een klein paradijs! Een vroegere stal is in gebruik als opslag en werkplaats en kan zo mogelijk als verblijf voor hobbydieren gebruikt worden. Een kleine weide van ca. 1600 m2 achter de tuin is het sluitstuk van het perceel. Tijdens de renovatie werd het dak vernieuwd en tegen straling van het draadloze telefoonnet afgeschermd. Houten ramen met dubbelgals. Propaangas centrale verwarming (gebruik per woongedeelte separaat uit leesbaar). Met warmwatervoorziening.

 

Opgave conform energiepas:          Gebruiksorienteerd

Bouwjaar volgens energiepas:      1920, aanbouw 2002

Energiebehoefte:                           106,4 kWh/(m2-jaar)

Energiebronnen:                            Propaangas en brandhout

Energieklasse:                               D

 

Indelingen:

Woning 1 (bouwjaar ca. 1936):

Begane grond: Entree, woonkamer met 'Berlijnse' houtkachel, keuken, voorraadsruimte, gastentoilet en trap naar bovenverdieping.

Bovenverdieping: Overloop, twee slaapkamers, doorloopkamer met ligbad, douche en toilet, trap naar zolderverdieping.

Zolderverdieping: Overloop, twee slaapkamers, opslagruimte

Kelder: voorraadkelder.

 

Woning 2:

Begane grond: Entree, gang, gastentoilet, ruime keuken met eethoek en doorgang naar de ruime woonkamer met houtkachel, trap naar bovenverdieping.

Bovenverdieping: Overloop, drie slaapkamers waarvan een toegang geeft tot het balkon, badkamer met douche, wasbak en toilet, Trap naar zolderverdieping.

Zolderverdieping: Slaapkamer, badkamer met ligbad, douche en toilet.

Buiten: Met klinkers verhard terras, prachtige tuin, tuinhuis met werkplaats en slaapvertrek. Propaangastank en weide.

Excl. Makelaarskosten 3,48% Incl.Btw

De hierboven vermelde informatie, afmetingen en kosten zijn aangegeven door de verkoper (of door derden). De makelaar aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid dit geldt tevens voor vergissingen en tussentijdse verkoop.

Dit is slechts een van onze aanbiedingen. Meer informatie en onze verdere aanbiedingen vindt u op www.jupp-immo.de. Wij verheugen ons op uw bezoek!

Wij zij telefonisch bereikbaar op 0049 (0) 6593 208704

 

Website

Vergelijkbare advertenties
Gunderath

Gunderath

Het in 1995 gebouwde object staat in op ongeveer 500 meter afstand van het bekende Center Parc “Park Eifel”  (vroeger: Heilbachsee) (en heeft buiten de plaatselijke en regionale bezoekers, veel klandizie van gasten die op ...

€ 490.000,00
Bedrijf
Hillesheim
Heyroth (3)

Heyroth (3)

Aantrekkelijk dubbel woonhuis met twee wooneenheden, met Electro zonnecollectoren, sauna, grote tuin en bijgebouwen Heyroth (3) Dit smaakvol gerestaureerde dubbel woonhuis werd omstreeks 1901 gebouwd en in latere jaren vergroot en ...

€ 389.000,00
Bedrijf
Hillesheim
Jupp Immonlien

Actief op Goeieprijs sinds: Mar, 04, 2020

Koblenzer Straße 3
54576 Hillesheim

00496593208704

Bericht sturen

Bieden

Bieden op deze advertentie is niet mogelijk.

Bericht sturen

Om een bericht te kunnen sturen dien je ingelogd te zijn. Heb je nog geen account, klik dan op registreren.

Registreren

Wachtwoord vergeten?

Locatie

Goeieprijs.nl maakt gebruik van cookies voor analyse-doeleinden om de website te verbeteren en voor het mogelijk maken dat iedereen gratis advertenties kan plaatsen. Meer informatie of deze melding Verbergen?