Aanmelden
| Wachtwoord vergeten? |

Plaats advertentie

Prachtige Engelse Bulldog pups met stamboom.

Geplaatst op Sep, 20, 2022, 03:09 pm € 800,00
Prachtige Engelse Bulldog pups met stamboom.
Honden en Puppy's Prachtige Engelse Bulldog pups met stamboom.Honden en Puppy's Prachtige Engelse Bulldog pups met stamboom.Honden en Puppy's Prachtige Engelse Bulldog pups met stamboom.Honden en Puppy's Prachtige Engelse Bulldog pups met stamboom.Honden en Puppy's Prachtige Engelse Bulldog pups met stamboom.
Omschrijving
  • € 800,00
  • Sep, 20, 2022, 03:09 pm
  • 13 x
  • Meerdere dieren 

 

De pupjes zijn geboren op 29 juli en mogen 20 september naar hun nieuw baasje.

Het zijn 2 teefjes en 2 ruetjes en worden door moeder in huislijke kring groot gebracht.

Bij overdracht zijn de pups geënt, gechipt en ontwormd, verder zijn ze door de dierenarts medisch gekeurd op de lengte van de neus en zijn ze gescand op een eventuele erfelijk afwijking, bij overdracht hebben de pups een Europees paspoort.

Mocht blijken dat er binnen 1 jaar er toch een erfelijk gebrek aantoonbaar is en dit is door de dierenarts geconstateerd, dan krijgt u als koper de garantie dat u uit het volgend nest een andere pup mag uitzoeken met behoud van uw eigen pup.

Als u naar een pup komt kijken kunt u zien hoe de pup door moeder word grootgebracht en krijgt u inzage in de stamboom van zowel de moeder als vader, zodat u als koper weet wie de ouders en grootouders zijn en de gehele stamboeklijn van uw eventuele schattige mooie pup.

Bij het ophalen van het pupje krijgt u een volledige voedingsschema voor het eerste jaar en een mooi puppypakket mee naar huis, heeft u vragen wanneer de pup bij u in huis is dan ben altijd bereikbaar om eventuele vragen te beantwoorden.

Verder krijgt u zolang u de hond heeft whapp app hulp wat inhoud dat mocht er iets zijn met het pupje of later de hond dan kunt u mijn altijd een appje sturen of even bellen ik zal u altijd helpen.

Heeft u een mooie pupje gezien en wilt u een keer komen kijken om u zich te overtuigen van een prachtige pup dan kunt bellen naar: 0474096885  of whatsapp , e-mail: michael.teunissen100@gmail

Michael Teunissen

Lid sinds: Sep, 20, 2022

1012NX Amsterdam

Stuur een email

Bieden
  • Geen biedingen geplaatst.

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

Neem contact op

Om contact met de adverteerder op te kunnen nemen, dient u ingelogd te zijn.

Registreren?

Wachtwoord vergeten?

Locatie

Cookies op Goeieprijs.nl. Meer informatie of deze melding Verbergen?