Gratis registreren

| Wachtwoord vergeten? |

Plaats advertentie

Zeer goed onderhouden woonhuis met appartement en PV systeem

Geplaatst op Jun, 25, 2020, 07:09 pm € 299.000,00
Zeer goed onderhouden woonhuis met appartement en PV systeem
Europa Zeer goed onderhouden woonhuis met appartement en PV systeemEuropa Zeer goed onderhouden woonhuis met appartement en PV systeemEuropa Zeer goed onderhouden woonhuis met appartement en PV systeemEuropa Zeer goed onderhouden woonhuis met appartement en PV systeemEuropa Zeer goed onderhouden woonhuis met appartement en PV systeemEuropa Zeer goed onderhouden woonhuis met appartement en PV systeemEuropa Zeer goed onderhouden woonhuis met appartement en PV systeemEuropa Zeer goed onderhouden woonhuis met appartement en PV systeemEuropa Zeer goed onderhouden woonhuis met appartement en PV systeem
Omschrijving
  • € 299.000,00
  • Jun, 25, 2020, 07:09 pm
  • 117 x
  • Duitsland 
  • 5+ kamers 
  • <250 m² 
  • >250 m² 
  • Tuin 
  • Bestaande bouw 
  • 1991 - 2000 

Zeer goed onderhouden klinkerstenen woonhuis met appartement, tuin, garage en PV-systeem, Schuld

 

Dit goed onderhouden en hoogwaardig ingerichte woonhuis is in 2000 gebouwd in massieve constructie met klinkers in warme kleuren. Het is gelegen in Schuld, ca. 15 minuten met de auto van Adenau en de Nürburgring. Adenau biedt vele faciliteiten van het dagelijks leven, zoals artsen, apotheek, kleuterschool, school en vele winkelmogelijkheden. Met de auto duurt het ongeveer 30 minuten om de snelweg A61 in de richting van Koblenz/Keulen te bereiken. De totale woonoppervlakte bedraagt ca. 209 m² en is onder verdeeld in een hoofdappartement op de begane grond en een bovenverdieping met ca. 152 m² en een appartement met ca. 57 m² woonoppervlakte. Het grondstuk is 805 m² groot. Op de begane grond is een ruime en lichte woonkamer met een prachtige grond houtkachel en toegang tot het zonnige balkon, een kleine slaapkamer/kantoor, keuken met een gezellige eethoek en een badkamer met toilet. Op de bovenste verdieping zijn er 3 slaapkamers en een grote badkamer met bad, douche en toilet. De kamers hebben lichte en vriendelijke uitstraling. Bijzonder vermeldenswaard zijn de hoogwaardige houten vensterbanken van massief eikenhout en de prachtige massieve beukentrap. Benende in het souterrain bevindt zich een appartement met eigen ingang. Op een oppervlakte van ca. 57 m²  is een gezellige woonkamer met openkeuken, slaapkamer en een doucheruimte met toilet. Het terras voor het appartement is toegankelijk vanuit de woonkamer. Alle verbruikswaarden kunnen afzonderlijk worden geregistreerd en gefactureerd. Het huis is zeer goed onderhouden. Bij de keuze van de bouwmaterialen en de verwerking werd grote waarde gehecht aan kwaliteit en zorgvuldigheid. Op het dak van het huis is een fotovoltaïsch systeem en een thermisch zonnesysteem geïnstalleerd voor de voorziening van warmwaterverwarming. Het grondstuk is toegankelijk vanaf de zijkant van het huis. De garage aan de rechterkant van het huis biedt ruimte voor een auto. Tuinmeubilair en gereedschap kunnen praktisch worden opgeborgen in de kelderruimte onder de garage. Houten ramen met dubbele beglazing. Olie gestookte Centrale verwarming in verbinding met vloerverwarming en  warmwatervoorziching.

De keuken is bij de prijs inbegrepen.

Informatie over het energiecertificaat:

 

Verbruiksgericht energiecertificaat:

 

Bouwjaar volgens energiecertificaat:      2000

Finaal energieverbruik:                                70 kWh / (m2 · a)

Essentiële energiebron:                              stookolie

Energie-efficiëntieklasse:                            B

 

 

Indeling:

 

Begane grond: Entree, hal, keuken met eethoek en toegang tot de woonkamer, woonkamer met grond houtkachel en toegang tot het zonnige balkon en open toegang tot de aparte eetkamer, slaapkamer/kantoor, badkamer met douche en toilet, trap naar de kelder en de zolder.

 

Bovenverdieping: Hal, 3 slaapkamers, badkamer met ligbad, douche en toilet.

 

Souterrain / kelder: Hal, 2 bergingen, stookruimte, extra bruikbare ruimte die momenteel wordt gebruikt door huurder van appartement. Appartement: entree, gang, woonkamer met open keuken en toegang tot terras, slaapkamer, bad met douche en toilet.

 

Buiten: Garage (in de kelder van de garage bevinden zich de olietanks en een opslagruimte), toegang tot het grondstuk, tuin.

 

Excl. Makelaarskosten 3,48% Incl.Btw

 

 

De hierboven vermelde informatie, afmetingen en kosten zijn aangegeven door de verkoper (of door derden). De makelaar aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid dit geldt eveneens voor vergissingen en tussentijdse verkoop.

 

Dit is slechts een van onze aanbiedingen. Meer informatie en onze verdere aanbiedingen vindt u op www.jupp-immo.de  Wij verheugen ons op uw bezoek!

 

Wij zij telefonisch te bereiken op 0049 (0) 6593 208704

 

Website

Vergelijkbare advertenties
pracht huis met opslagplaats te Baelen

pracht huis met opslagplaats te Baelen

Bewoonbare oppervlakte 156 m2 met 2 garagen van 30 en 40m2 en opslagplaats van 262m2 voor een totaal van488m2 daarenboven een koer en tuin.?VBimmobiler presenteerd U dit interessant aanbod te Baelen,terug getrokken van de weg te bereiken ...

€ 307.000,00
Particulier
verviers
Jupp Immonlien

Actief op Goeieprijs sinds: Mar, 04, 2020

Koblenzer Straße 3
54576 Hillesheim

00496593208704

Bericht sturen

Bieden

Bieden op deze advertentie is niet mogelijk.

Bericht sturen

Om een bericht te kunnen sturen dien je ingelogd te zijn. Heb je nog geen account, klik dan op registreren.

Registreren

Wachtwoord vergeten?

Locatie

Goeieprijs.nl maakt gebruik van cookies voor analyse-doeleinden om de website te verbeteren en voor het mogelijk maken dat iedereen gratis advertenties kan plaatsen. Meer informatie of deze melding Verbergen?