Aanmelden
| Wachtwoord vergeten? |

Plaats advertentie

Te koop een zeer mooie erotische webshop www.sexshoponline.be

Geplaatst op Apr, 28, 2022, 03:53 pm € 1.500,00
Te koop een zeer mooie erotische webshop www.sexshoponline.be
Erotische Websites Te koop een zeer mooie erotische webshop www.sexshoponline.beErotische Websites Te koop een zeer mooie erotische webshop www.sexshoponline.be
Omschrijving
  • € 1.500,00
  • Apr, 28, 2022, 03:53 pm
  • 72 x

Ter overname aangeboden: webshop 18+ artikelen met mega potentie. Het betreft de webshop met een top/premium domeinnaam www.sexshoponline.be. Een prachtige kans om nu jouw eigen online sexshop te starten zonder eigen voorraad. De webshop is onderhoudsvrij (producten worden automatisch geupdate), gebouwd in Wordpress, is SEO vriendelijk en voorzien van unieke content. De producten worden rechtstreeks via de groothandel aan de klant geleverd d.m.v. dropshipping, m.a.w. u heeft dus geen eigen voorraad nodig. De marges zijn zeer goed en liggen gemiddeld tussen de 35 en 65% per verkocht product. De groothandel is de grootste in Nederland op het gebied van erotische producten.

Reden verkoop:
Omdat wij ons willen focussen op onze core business, krijgen we helaas geen tijd meer om de webshop verder te gaan. We hebben deze webshop sinds kort online gezet en hebben door gebrek aan tijd verder niets aan promotie gedaan zoals b.v. links plaatsen van producten op gratis advertentiesites. Hierdoor zullen de bezoekersaantallen toenemen en de webshop gaan stijgen in Google op bepaalde zoekwoorden waarmee wordt geadverteerd. Ook al zal er geen promotie worden gedaan, zal er met deze webshop toch nog omzet worden gedraaid, mede door de zeer goede en makkelijk te onthouden domeinnaam.

De webshop www.sexshoponline.be wordt verkocht voor een zeer aantrekkelijke en vaste prijs van €1.500,00,- exclusief B.T.W. Degene die verstand van domeinnamen hebben weten dat deze domeinnaam veel geld waard is. België is een zeer goede markt voor de verkoop van erotische artikelen. We zijn er dan ook van overtuigd dat deze investering snel terug is verdiend. Zoals reeds omschreven heeft deze webshop mega potentie.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via tel: 0622359078

Website

Bouwman ICT-Web

Lid sinds: Apr, 24, 2022

Rodingsveen 134
7041 VN 's-Heerenberg

Whats App 0622359078
0622359078

Stuur een email

Bieden

Bieden op deze advertentie is niet mogelijk.

Neem contact op

Om contact met de adverteerder op te kunnen nemen, dient u ingelogd te zijn.

Registreren?

Wachtwoord vergeten?

Cookies op Goeieprijs.nl. Meer informatie of deze melding Verbergen?