Gratis registreren

| Wachtwoord vergeten? |

Plaats advertentie

Vanaf ?250,00 ex btw goedkoop een WordPress webwinkel laten maken

Geplaatst op Jun, 25, 2020, 07:09 pm € 250,00
Vanaf ?250,00 ex btw goedkoop een WordPress webwinkel laten maken
Omschrijving
  • € 250,00
  • Jun, 25, 2020, 07:09 pm
  • 205 x
  • Netherland 

Wilt u graag een mooie WordPress webshop laten maken voor uw bedrijf? Wij kunnen al vanaf €250,- ex btw een mooie WooCommerce shop voor u ontwikkelen met WordPress, wanneer u de site bij ons host. Voor dat bedrag bouwen wij een WordPress webwinkel voor u met 10 paginas en 30 (simple) producten. Deze site kunt u indien u dat wilt zelf verder uitbreiden met extra tekst en en product paginas. Of u kunt ons indien u meer tekst en product paginas wilt aanmaken ons de opdracht geven om dit te doen tegen betaling van extra kosten.

De hosting van uw WordPress store kan al vanaf €5 ex btw per maand. Wanneer u dat liever heeft kunnen wij uw site ook installeren op de hosting van een derde. Hiervoor brengen wij wel een eenmalige toeslag van €50 ex btw in rekening.

Wanneer u een site bij ons koopt bent u de eigenaar van de site en brengen wij geen maandelijks terugkerende kosten in rekening voor de bouw van uw site.

Wij zorgen ervoor dat uw webshop 100% operationeel is na de oplevering. U heeft bij ons niet de stress dat u de site zelf zonder begeleiding moet afronden. 

Neem een kijkje op onze website of neem even contact met ons op om de mogelijkheden die wij u kunnen bieden met ons te bespreken.   


URL: https: //webdesign-studenten.nl ...
Phone: 020-894 3813
Email: info@webdesign-studenten.nl

Website

Aanbiedingen bij YourMacStore! Altijd een scherpe prijs!
Webdesign Studenten

Actief op Goeieprijs sinds: Feb, 10, 2020

Https://webdesign-studenten.nl/nl/
1064 HA Amsterdam

0208943813

Bericht sturen

Bieden

Bieden op deze advertentie is niet mogelijk.

Bericht sturen

Om een bericht te kunnen sturen dien je ingelogd te zijn. Heb je nog geen account, klik dan op registreren.

Registreren

Wachtwoord vergeten?

Goeieprijs.nl maakt gebruik van cookies voor analyse-doeleinden om de website te verbeteren en voor het mogelijk maken dat iedereen gratis advertenties kan plaatsen. Meer informatie of deze melding Verbergen?