Aanmelden

| Wachtwoord vergeten? |

Plaats advertentie

Cursus VIHB (Opleiding afvalstoffen VIHB)

Geplaatst op Apr, 19, 2018, 08:37 am € 525,00
Cursus VIHB (Opleiding afvalstoffen VIHB)
Cursussen en Workshops Cursus VIHB (Opleiding afvalstoffen VIHB)Cursussen en Workshops Cursus VIHB (Opleiding afvalstoffen VIHB)Cursussen en Workshops Cursus VIHB (Opleiding afvalstoffen VIHB)Cursussen en Workshops Cursus VIHB (Opleiding afvalstoffen VIHB)
Omschrijving
  • € 525,00
  • Apr, 19, 2018, 08:37 am
  • 122 x

Cursus VIHB (Opleiding afvalstoffen VIHB)

Alle bedrijven die zich in Nederland bezig houden met het vervoeren, inzamelen, handelen en bemiddelen van afvalstoffen of gevaarlijke afvalstoffen moeten vermeld staan op de VIHB-lijst  (Wet Milieubeheer). Het maakt daarbij niet uit of het gaat om vervoer van afvalstoffen over de weg, per spoor of over het water.                                       

Om voor registratie in aanmerking te komen ( het VIHB nummer aanvragen) moet de ondernemer kunnen aantonen dat hij: betrouwbaarheid en vakbekwaamheid is.

De eis vakbekwaamheid betekent dat u in het bezit bent van het Vakdiploma Afvalstoffen. De andere vereiste is eenvoudig administratief af te wikkelen.

IMAG Opleiding & Advies organiseert regelmatig de opleiding VIHB. Snel, voordelig en onder zeer deskundige begeleiding tijdens, maar ook ná de opleiding.

Het programma biedt voldoende ruimte voor uw specifieke vragen of probleemsituaties. De cursus is mede hierdoor zeer praktijkgericht.

Iedere cursist ontvangt een cursusboek, waarin alle aspecten van de cursus zijn opgenomen. De docent behandelt de verplichte leerstof. Daarbij wisselt hij theorie af met concrete voorbeelden, korte opdrachten en discussie. Door middel van proefexamens wordt u gedegen voorbereid voor het examen.

De cursus wordt verzorgd in twee opeenvolgende dagen (van ieder 8 lesuren). Een lunch wordt door ons verzorgd.

De cursuskosten bedragen € 525  per persoon (excl. BTW) (inclusief lesmateriaal, examentraining, schrijfmateriaal en lunch)

Cursusdata:  19 en 20 april 2018  of 21 en 22 juni 2018

Website

IMAG Opleiding & Advies

Lid sinds: Jul, 25, 2016

Gruttostraat 32
2025 XL Haarlem, Nederland

Whats App 0651360182

Stuur een email

Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Neem contact op

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding Verbergen?