Aanmelden
| Wachtwoord vergeten? |

Plaats advertentie

Schattig gezellig klein woonhuis tussen Daun en Manderscheid

Geplaatst op Jul, 28, 2021, 06:46 pm € 159.000,00
Schattig gezellig klein woonhuis tussen Daun en Manderscheid
Buitenland Schattig gezellig klein woonhuis tussen Daun en ManderscheidBuitenland Schattig gezellig klein woonhuis tussen Daun en ManderscheidBuitenland Schattig gezellig klein woonhuis tussen Daun en ManderscheidBuitenland Schattig gezellig klein woonhuis tussen Daun en ManderscheidBuitenland Schattig gezellig klein woonhuis tussen Daun en ManderscheidBuitenland Schattig gezellig klein woonhuis tussen Daun en ManderscheidBuitenland Schattig gezellig klein woonhuis tussen Daun en ManderscheidBuitenland Schattig gezellig klein woonhuis tussen Daun en ManderscheidBuitenland Schattig gezellig klein woonhuis tussen Daun en Manderscheid
Omschrijving
  • € 159.000,00
  • Jul, 28, 2021, 06:46 pm
  • 84 x
  • 2+ kamers 
  • <75 m² 
  • <50 m² 
  • Balkon 
  • Bestaande bouw 
  • 1905 - 1930 

Schattig gezellig klein woonhuis tussen Daun en Manderscheid in Daun-Weiersbach (15)

 

Deze hoekwoning werd rond 1729 gebouwd. Het is gelegen in Daun-Weiersbach, op 5 km of 8 minuten met de auto van Daun. Daun biedt als districtsstad een aanzienlijke infrastructuur. Detailhandel, horeca, scholen, kleuterscholen evenals als een breed scala aan vrijetijdsactiviteiten in en rondom Daun. In de omgeving van het huis beginnen prachtige wandel- en trektochten door velden, weiden en bossen. De Maaren, ook wel de ogen van de Eifel genoemd, bevinden zich op slechts enkele kilometers afstand en bieden een zeer hoge recreatieve waarde.

Het grondstuk is 49m² groot. Het object is bijzonder geschikt als vakantiehuis, aangezien het kleine perceel niet veel werk vereist en de toekomstige eigenaars hun tijd doorbrengen met genieten zonder te hoeven tuinieren. Het huis is zeer goed onderhouden. Tussen 1995 en 1998 werd het huis volledig gerenoveerd. Daarbij werden de elektra, leidingen en ramen vernieuwd en werd de prachtige beukenhouten trap geplaatst. In 2016 is de badkamer geheel vernieuwd.

Het knusse huis biedt een knusse slaapkamer, een knusse/ gezellige woonkamer met een houtkachel die een aangename warmte verspreidt, een woonkeuken met eethoek en een badkamer met douche en toilet.

Het object wordt momenteel verwarmd met infraroodverwarming. Het object had voorheen centrale verwarming. Deze is echter demonteert. Aangezien de leidingen er nog zijn, kunnen radiatoren en een boiler er weer op worden aangesloten. Kunststof ramen met dubbele beglazing.

 

Het object wordt verkocht met complete inventaris.

 

Informatie betreft energiecertificaat:

 

Certificaat gebruikt oriënterend:

Bouwjaar volgens energiecertificaat:      1729

Eindverbruik van energie:                           216,9 kWh/( m² · a)

Belangrijke energiebronnen:                     Brandhout

Energie-efficietklasse:                                  G

 

Indeling:

 

Begane grond: Entree, hal, badkamer met douche en toilet, keuken met gezellige eethoek en houtkachel, trap naar boven.

 

Eerste verdieping: Woonkamer met houtkachel en toegang tot het balkon, trap naar de zolder.

 

Zolderverdieping: Slaapkamer

 

Kelder: 2 kelderruimtes, houtkachel

 

Excl. Makelaarskosten

               

De hierboven vermelde informatie, afmetingen en kosten zijn aangegeven door de verkoper (of door derden). De makelaar aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid dit geldt eveneens voor vergissingen en tussentijdse verkoop.

 

Dit is slechts een van onze aanbiedingen. Meer informatie en onze verdere aanbiedingen vindt u op   HYPERLINK "http://www.jupp-immo.de/"  www.jupp-immo.de  Wij verheugen ons op uw bezoek!

 

Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0049 (0) 6593 208704.

 

Website

Vergelijkbare advertenties
Gezellige woonhuis met extra woning op een rustige locatie.

Gezellige woonhuis met extra woning op een rustige locatie.

Gezellige twee-onder-een-kapwoning met een extra  beneden woning rustige locatie met tuin, en terras in Feusdorf (20) Dit gezellige woonhuis werd na een brandschade in 1991 herbouwd. Het is gelegen op een rustige locatie in het ...

€ 129.000,00
Bedrijf
Hillesheim
Ruim woonhuis met tuin op centrale locatie Hillesheim (22)

Ruim woonhuis met tuin op centrale locatie Hillesheim (22)

Ruim woonhuis met tuin op centrale locatie Hillesheim (22) Dit ruime woonhuis is centraal gelegen in het midden van Hillesheim (Eifel). Het exacte bouwjaar is niet bekend. Hillesheim behoort tot de verbandsgemeente Gerolstein in het ...

€ 169.000,00
Bedrijf
Hillesheim
Klein bakstenen woonhuis met tuin Wershofen (3)

Klein bakstenen woonhuis met tuin Wershofen (3)

Klein bakstenen woonhuis met tuin Wershofen (3) Dit kleine woonhuis werd gebouwd in 2005. Het is gelegen op een rustige locatie aan de rand van Wershofen. Wershofen behoort tot de verbandsgemeente Adenau in het district Ahrweiler. Het ...

€ 179.000,00
Bedrijf
Hillesheim
Jupp Immonlien

Lid sinds: Mar, 04, 2020

Koblenzer Straße 3
54576 Hillesheim

00496593208704

Stuur een email

Bieden

Bieden op deze advertentie is niet mogelijk.

Neem contact op

Om contact met de adverteerder op te kunnen nemen, dient u ingelogd te zijn.

Registreren?

Wachtwoord vergeten?

Locatie

Cookies op Goeieprijs.nl. Meer informatie of deze melding Verbergen?