Aanmelden

| Wachtwoord vergeten? |

Plaats advertentie

Hoekappartement in Torremolinos te koop (La Nogalera)

Geplaatst op Aug, 04, 2017, 10:37 am € 132.000,00
Hoekappartement in Torremolinos te koop (La Nogalera)
Buitenland Hoekappartement in Torremolinos te koop (La Nogalera)Buitenland Hoekappartement in Torremolinos te koop (La Nogalera)Buitenland Hoekappartement in Torremolinos te koop (La Nogalera)Buitenland Hoekappartement in Torremolinos te koop (La Nogalera)Buitenland Hoekappartement in Torremolinos te koop (La Nogalera)Buitenland Hoekappartement in Torremolinos te koop (La Nogalera)Buitenland Hoekappartement in Torremolinos te koop (La Nogalera)Buitenland Hoekappartement in Torremolinos te koop (La Nogalera)Buitenland Hoekappartement in Torremolinos te koop (La Nogalera)
Omschrijving
  • € 132.000,00
  • Aug, 04, 2017, 10:37 am
  • 150 x
  • Torremolinos 
  • Hoekappartement 

Hoekappartement in Torremolinos te koop (La Nogalera)

Vraagprijs: € 149.000 in prijs verlaagd naar € 132.000

Hoekappartement in Torremolinos te koop (La Nogalera). Dit hoekappartement in het La Nogalera complex is van een oudere Spaanse dame die het terras heeft dicht gebouwd en door de jaren heen veel meubels heeft verzameld. Dat maakt het lastig het potentieel van het appartement te zien. Gelukkig bezitten we zelf precies hetzelfde appartement een paar verdiepingen hoger! We verhuren het voor een vakanties, wat betekent dat we u alles kunnen vertellen over de potentiële huuropbrengsten (het appartement is het gehele jaar door vrijwel iedere dag verhuurd) én dat we u kunnen tonen hoe het appartement eruit kan zien, zowel met foto’s als met een bezichtiging. La Nogalera is immens populair vanwege de perfecte locatie: in het centrum van Torremolinos met het treinstation (5 haltes naar het vliegveld), taxi, winkels, bars en restaurants direct voor de deur. Er zijn 3 zwembaden en het strand ligt op slechts 10 minuten lopen. LET OP: de laatste 3 foto’s zijn ter inspiratie van ons eigen appartement en dus niet van het appartement dat we te koop aanbieden. Nieuwsgierig? Vul onderstaand formulier in voor meer informatie of een afspraak voor een bezichtiging.

Website

Vergelijkbare advertenties
Casa Loraida, Alfarnate / Malaga

Casa Loraida, Alfarnate / Malaga

Casa Loraida, Alfarnate / Malaga Casa Loraida, Alfarnate / MalagaSoort: dorpshuisAantal slaapkamers: 5Aantal badkamers: 2Woonoppervlakte: m2Zwembad: NeeGarage: jaPrijs: € 180.000,-- k.k. verlaagd in prijs naar € ...

€ 120.000,00
Bedrijf
Colmenar
Málaga
Spanje
starproperties

Lid sinds: May, 12, 2017

Pasaje De Pilar, 23
29170 Colmenar, Málaga, Spanje

+34662125190

Stuur een email

Biedingen
  • Er zijn nog geen biedingen

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

Neem contact op

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding Verbergen?