Aanmelden
| Wachtwoord vergeten? |

Plaats advertentie

Gratis adverteren - Goeieprijs.nl

Tweedehands spullen verkopen.

Iedereen heeft wel wat in een kast of op zolder liggen waar ze eigenlijk het bestaan van zijn vergeten. Misschien zullen die oude spullen gevonden worden tijdens een "grote" schoonmaak of uiteindelijk als je gaat verhuizen.

Maar wat geen waarde heeft voor de één kan juist heel waardevol zijn voor een ander.

Daarom heeft het juist wel zin om ook eens te kijken of je thuis nog "waardevolle schatten"  hebt liggen om te verkopen want wie wil dat nou niet extra geld en ook nog eens extra ruimte, dat komt toch iedereen van pas?

En wat is een handige manier om je oude spullen online te verkopen? In deze tijd is dat natuurlijk adverteren op internet!  Natuurlijk is dat op meerdere manieren mogelijk, maar de meest veilige en makkelijkste manier is online een advertentie te plaatsen op een verkoopsite.

Er zijn inmiddels een aantal bekende sites maar de meest bekende is natuurlijk Marktplaats.

Maar wat zijn de nadelen van bekende sites? Het grootste nadeel is dat het niet in alle categorieën gratis is. Bijvoorbeeld je vindt op zolder een oud horloge, waar je nog zo'n € 15,- voor zou kunnen krijgen, ben je dan bereid om € 5,- aan advertentiekosten te moeten betalen?

Wat is het alternatief?

Het alternatief is de site Goeieprijs.nl, voor particulieren en bedrijven in alle categorieën gratis adverteren en met een gratis link naar je eigen website.

 

 

Terug naar het overzicht


Cookies op Goeieprijs.nl. Meer informatie of deze melding Verbergen?