Aanmelden
| Wachtwoord vergeten? |

Plaats advertentie

Te koop een zeer mooie professionele Affiliate Website

Geplaatst op Jun, 22, 2022, 07:30 am € 1.000,00
Te koop een zeer mooie professionele Affiliate Website
Bedrijfsovernames Te koop een zeer mooie professionele Affiliate WebsiteBedrijfsovernames Te koop een zeer mooie professionele Affiliate WebsiteBedrijfsovernames Te koop een zeer mooie professionele Affiliate WebsiteBedrijfsovernames Te koop een zeer mooie professionele Affiliate WebsiteBedrijfsovernames Te koop een zeer mooie professionele Affiliate Website
Omschrijving
  • € 1.000,00
  • Jun, 22, 2022, 07:30 am
  • 73 x

Te koop aangeboden een zeer mooie professionele affiliate website met een prachtig domeinnaam op het gebied van online shoppen. Het betreft het domeinnaam online-shoppen.nl. Deze domeinnaam is een prachtig domeinnaam met een groot maandelijks zoekvolume en heeft ontzettend veel potentie. Degene die verstand van domeinnamen hebben weten dat deze domeinnaam veel geld waard is.

De website is nieuw en staat pas online. Van de producten welke door de aanbieders op www.online-shoppen.nl worden aangeboden ontvangt u een vergoeding voor verkopen die via www.online-shoppen.nl worden gegenereerd. Van deze verkopen krijgt u van de aanbieder een vast bedrag of een percentage van het verkoopbedrag, afhankelijk van de aanbieders. De website zelf vergt naast promotie geen onderhoud, alle nieuwe producten worden automatisch ingeladen en geupdate d.m.v. een cronjob. Door diverse werkzaamheden aan een groot project waar wij ons voor 100% op moeten focussen, krijgen wij helaas geen tijd om deze mooie website te promoten.

Kortom: professionele affiliate website waar u naast uw vaste baan en/of fulltime veel geld mee kunt verdienen. Met deze website is het mogelijk om datafeeds van alle bekende affiliate programma´s zoals Tradetracker.nl in te lezen.

Tevens is de website www.online-shoppen.nl volledig zoekmachinevriendelijk en u kunt dan ook zeer goede resultaten verwachten.

Wat krijgt U :

• Huidige website www.online-shoppen.nl met professioneel design inclusief domeinnaam
• Afgeschermd back-end voor het beheren van de website
• Uitstekende provisies over de verkochte producten
• Uitstekende support per email of telefoon. De website wordt door ons helemaal gebruiksklaar opgeleverd, dus we koppelen de feeds aan uw affiliate account.

Verdien nu geld met uw eigen affiliate website en ontvang provisie over elke verkocht product via www.online-shoppen.nl.

De vraagprijs voor de website www.online-shoppen.nl is slechts €1000,00 exclusief B.T.W. Dit bedrag is alleen het domeinnaam (zonder website) al meer dan waard!

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via tel: 0622359078.

Website

Bouwman ICT-Web

Lid sinds: Apr, 24, 2022

Rodingsveen 134
7041 VN 's-Heerenberg

Whats App 0622359078
0622359078

Stuur een email

EP:Zakelijke Markt, uw partner in business
Bieden

Bieden op deze advertentie is niet mogelijk.

Neem contact op

Om contact met de adverteerder op te kunnen nemen, dient u ingelogd te zijn.

Registreren?

Wachtwoord vergeten?

Cookies op Goeieprijs.nl. Meer informatie of deze melding Verbergen?