Aanmelden

| Wachtwoord vergeten? |

Plaats advertentie

Geboorteknuffel met naam

Geplaatst op Apr, 15, 2019, 09:55 am € 14,95
Geboorteknuffel met naam
Babybenodigheden Geboorteknuffel met naamBabybenodigheden Geboorteknuffel met naamBabybenodigheden Geboorteknuffel met naamBabybenodigheden Geboorteknuffel met naam
Omschrijving
  • € 14,95
  • Apr, 15, 2019, 09:55 am
  • 73 x
  • Nieuw 

Knuffel aap met naam op shirt

Een heerlijk zachte grijze aap. De aap draagt een t-shirt met daarop de naam van het kindje geborduurd. Staat heel leuk op de babykamer, en wordt later een heerlijke knuffel voor je kindje.

Knuffelaap eigenschappen:
-Hoogte: 45 cm
-shirt: 100% katoen
-wasbaar op 40 graden
-borduring van naam, of geboortedatum met naam

Knuffelaap borduring
Wij borduren op het shirt van de knuffelaap de naam van het kindje of de naam en de geboortedatum van het kindje. Wij borduren geen afbeeldingen boven de naam omdat deze niet goed zichtbaar zijn door de kop van de knuffel. Je kunt een keuze maken uit de borduurkleuren en lettertypes. Je vindt de voorbeelden van de borduurkleuren en lettertypes bij de foto's van dit artikel. Wij kunnen deze knuffelhonden ook leveren met een logo op het shirt.

Verzending
De knuffels worden altijd met de pakketpost in een doos verzonden. We houden je op de hoogte van de voortgang van je bestelling en ontvangt een mail met track en tracecode zodra we hebben verzonden. Bestellingen boven de €50,00 worden gratis bezorgd binnen Nederland. Je kunt je bestelling ook afhalen in Tilburg. Wij nemen contact met je op om een afspraak te maken voor het afhalen van je bestelling.

Levering
We hebben een standaard levertijd, we streven er na om alle bestellingen binnen 3 dagen te verzenden. Al doen we daar onze uiterste best voor, soms kan het voorkomen dat we dat niet gaan redden. Als wij merken dat we de standaardlevertijd niet gaan halen stellen wij je daar zo snel mogelijk van op de hoogte. Mocht de extra wachttijd voor jou niet acceptabel zijn mag je altijd kosteloos de bestelling annuleren of aanpassen.

Website

Vergelijkbare advertenties
Geboortebeer met naam

Geboortebeer met naam

Knuffelbeer met naam op shirtEen heerlijk zachte knuffelbeer. De beer draagt een t-shirt met daarop de naam van het kindje geborduurd. Staat heel leuk op de babykamer, en wordt later een heerlijke knuffel voor je kindje.Knuffelbeer ...

€ 14,95
Bedrijf
Tilburg
Nederland
Borduurservicepunt

Actief op Goeieprijs sinds: Dec, 29, 2017

Wijboschstraat 78
5036 BB Tilburg, Nederland

0648961300

Bericht sturen

Bieden

Bieden is niet toegestaan op deze advertentie

Bericht sturen

Om een bericht te kunnen sturen dient u ingelogd te zijn. Heeft u nog geen account, klik dan op aanmelden.

Aanmelden

Wachtwoord vergeten?

Goeieprijs.nl maakt gebruik van cookies voor analyse-doeleinden om de website te verbeteren en om het mogelijk te maken content via social media te delen. Meer informatie of deze melding Verbergen?