Aanmelden

| Wachtwoord vergeten? |

Plaats advertentie

Verhuisliftservice met Magic Movers

Geplaatst op Feb, 11, 2021, 11:38 am € 80,00
Verhuisliftservice met Magic Movers
Auto en Vervoer Verhuisliftservice met Magic MoversAuto en Vervoer Verhuisliftservice met Magic MoversAuto en Vervoer Verhuisliftservice met Magic Movers
Omschrijving
  • € 80,00
  • Feb, 11, 2021, 11:38 am
  • 31 x
  • Haarlem 

Voordelen van uw verhuizing met behulp van een verhuislift. 

 

De ideale oplossing om de werklast en de fysieke belasting optimaal te kunnen onderdrukken is een verhuislift te gebruiken bij uw verhuizing. Etagewoning, appartement of een eengezinswoning verhuizen met een verhuislift is in staat het moeizame trappenlopen te kunnen vervangen.  

 

We hebben allemaal wel eens een verhuizing meegemaakt, de fysieke belasting die daarbij komt is natuurlijk behoorlijk, sjouwen, optillen ga zo maar door. Als je dan ook met behoorlijk grote meubelstukken op bijvoorbeeld een wenteltrap moet klimmen en datzelfde meubelstuk een klein trapgat door moet dragen, dan bied zo’n verhuislift een uitkomst!

 

WAT ZIJN DE VOORDELEN?

 

Er zijn vele voordelen te noemen als je besluit een verhuislift in te schakelen voor je verhuizing. Wij noemen de belangrijkste praktische voordelen: geen gesjouw meer via een klein trapgat, vermindering van fysieke belasting, tijdswinst en minder risico op beschadiging van je spullen. Daarnaast is het ook een veilige manier van verhuizen, je hoeft immers niet meer met zwaar meubilair door nauwe deur doorgangen en steile trappen. Dit vermindert het risico op bijvoorbeeld het knellen van handen en vingers tussen de objecten en de muur. Er is ook geen risico meer van uitglijden op een trap, dit kan gebeuren door een gebrek aan zicht als je met een groot bankstel de trap af moet.

 

VARIATIES.

 

Er zijn verschillende varianten van de welbekende verhuislift mogelijk. 

 

• Verhuislift op auto

• Opbouwverhuislift

• Verhuislift op aanhanger

 

CONCLUSIE

Verhuizen met een verhuislift is altijd veiliger en bovenal ook sneller, tevens zorgt het gebruik van een verhuislift tijdens uw verhuizing dat de kans op schades aan uw woning of te verhuizen meubilair aanzienlijk kleiner word dan wanneer alles normaal handmatig verhuisd zal worden. Uit onderzoek is gebleken dat er dus meer voordelen zijn voor het verhuizen met een verhuislift.

 

Plan vandaag nog uw verhuizing met verhuislift in bij Magic Movers.

 

 

Magic Movers 

Tappersweg 70

2031 EV Haarlem

023-3035345

Website

Bieden

Bieden op deze advertentie is niet mogelijk.

Neem contact op

Om contact met de adverteerder op te kunnen nemen, dient u ingelogd te zijn.

Registreren?

Wachtwoord vergeten?

Cookies op Goeieprijs.nl. Meer informatie of deze melding Verbergen?