Aanmelden

| Wachtwoord vergeten? |

Plaats advertentie

Gaat u verhuizen, denk dan aan ons! Magic Movers

Geplaatst op Mar, 02, 2021, 08:11 pm € 40,00
Gaat u verhuizen, denk dan aan ons! Magic Movers
Auto en Vervoer Gaat u verhuizen, denk dan aan ons! Magic MoversAuto en Vervoer Gaat u verhuizen, denk dan aan ons! Magic MoversAuto en Vervoer Gaat u verhuizen, denk dan aan ons! Magic MoversAuto en Vervoer Gaat u verhuizen, denk dan aan ons! Magic MoversAuto en Vervoer Gaat u verhuizen, denk dan aan ons! Magic MoversAuto en Vervoer Gaat u verhuizen, denk dan aan ons! Magic MoversAuto en Vervoer Gaat u verhuizen, denk dan aan ons! Magic Movers
Omschrijving
  • € 40,00
  • Mar, 02, 2021, 08:11 pm
  • 54 x
  • Haarlem 

                
 

Heeft u vandaag nog een vakbekwame verhuizer nodig ? U wilt dat éne leuke kastje of die leuke eettafel kopen via Marktplaats of Facebook maar geen vervoer? Wij zijn er ook voor uw kleine transporten of verhuizingen. Magic Movers maakt van elk transport of verhuizing een feestje, want dat ene stapje extra zetten is juist onze kracht en service. 

Wij kunnen u garanderen de beste en goedkoopste service aan te bieden voor alle verhuizingen van groot tot klein. U kunt al binnen 5 minuten een gepaste offerte in uw e-mail ontvangen en vandaag geboekt is morgen al uitgevoerd.

Magic Movers het bedrijf wat verhuizen nog leuker maakt. Wij verzorgen de verhuizing waar u nog jaren over kunt napraten met uw vrienden en familie.

Lees ook eens want van onze klantervaringen, we zijn beoordeeld met 5 sterren

Wilt u nou ook op de hoogte blijven van onze lopende acties en/of kortingen? Kijk dan ook snel op onze facebook pagina

;

Website

Bieden

Bieden op deze advertentie is niet mogelijk.

Neem contact op

Om contact met de adverteerder op te kunnen nemen, dient u ingelogd te zijn.

Registreren?

Wachtwoord vergeten?

Cookies op Goeieprijs.nl. Meer informatie of deze melding Verbergen?