Gratis registreren

| Wachtwoord vergeten? |

Plaats advertentie

Set trouw-handdoeken Mooie set van twee handdoeken met daarop een

Geplaatst op Jun, 25, 2020, 07:09 pm € 16,50
Set trouw-handdoeken Mooie set van twee handdoeken met daarop een
Omschrijving
  • € 16,50
  • Jun, 25, 2020, 07:09 pm
  • 257 x
  • Nieuw 

Sportdouchelaken met naam en icoon
 

Sporthanddoeken van prima kwaliteit badstof. Wij borduren uw naam, naam van uw sportvereniging of team met daarboven of daaronder het icoontje van uw sport. De sportdouchelakens zijn 100% katoen en kleurvast. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. U kiest de kleur van het artikel, de kleur van de borduring, de afbeelding en uw geeft de naam, initialen of de naam van de sportclub door.

Sportdouchelaken Eigenschappen

  • 100% katoen
  • Badstof
  • 70x140 cm
  • Merk Funnies
  • geborduurde naam en icoon 
  • kwaliteit 500 gram badstof

Sportdouchelakens borduring
Je kiest een sportatribuut, wij borduren de naam onder het gekozen atribuut. Dit atribuut wordt geborduurd in de kleuren zoals ze zijn afgebeeld op de foto's. Wil je een andere kleur? Laat het ons gerust weten. Dat kan via een mail of via het opmerkingen vak, die kom je tegen op de bladzijde waar u uw adresgegevens en derg. invult
De borduurkleur die u bij de bestelling kiest heeft betrekking op de geborduurde naam.

Sportdouchelakens verzending
Wij verzenden de sporthanddoeken met de pakketpost. Je ontvangt bericht zodra je pakket is verzonden. Het pakket is te volgen met de Track en Tracecode. Afhalen is ook mogelijk.

Sportdouchelakens levertijd:
Wij verzenden binnen 3 dagen, voor bestellingen met meer dan 10 artikelen kan het leveringstermijn afwijken. U kunt hierover vooraf informeren. Stuur een e-mail naar: marion@borduurservicepunt.nl

Sportdouchelakenskorting:
Voor grotere aantallen bestaat een korting.
0 t/m 4 sporthanddoeken €16,50 per stuk
5 t/m 9 sporthanddoeken €15,25 per stuk
vanaf 10 sporthanddoeken €14,00 per stuk

Sporthandoeken bestellen met korting
Om de korting te verkrijgen op de geborduurde sporthanddoeken moeten deze in 1 bestelling geplaatst worden en moet het juiste aantal ingevuld zijn. De korting zal meteen in de webwinkel zichtbaar worden. Dat wil zeggen dat alle handdoek dezelfde kleur hebben en dezelfde sport icoon. Alleen de geborduurde namen mogen afwijken. Alle namen kunt u op 1 regel invullen, gescheiden met een komma. Als u denkt dat dit niet duidelijk over komt mag er ook een aparte mail gestuurd worden naar marion@borduurservicepunt.nl met daarin de namen.

Uw keuze staat er niet bij?
Wilt u uw sporthanddoek(en) in een kleur die u niet kunt kiezen in de winkel? Laat het ons weten, wij doen onze uiterste best om dit toch voor u te regelen! Wilt u een sporthanddoek met een andere afbeelding dan in onze winkel zichtbaar is, laat het ons weten en wij verzorgen het voor u. Dit is geen probleem en kost niets extra's.

Afwijkende levertijd:
Mochten uw sporthanddoeken niet te leveren zijn binnen de standaard 3 dagen levertijd dan stellen wij u daar altijd meteen van op de hoogte. Mocht de langere levertijd voor u niet acceptabel zijn dan kunt u de bestelling altijd kosteloos annuleren.

Sporthanddoeken met logo van club en naam?
Ook dat is mogelijk. Uiteraard wijken de prijzen en levertijden af van de normale sporthanddoeken. Interesse? Vraag vrijblijvend meer informatie op. Dit kan makkelijk via ons contactformulier of via de mail. Je ontvangt snel een geheel vrijblijvende offerte.

Website

Vergelijkbare advertenties
Set trouw-handdoeken

Set trouw-handdoeken

Set trouw-handdoekenMooie set van twee handdoeken met daarop een huwelijks bordurring. Zo geef je een mooi cadeau bij het huwelijk, een cadeau dat jarenlang een herrinering blijft aan deze mooie dag. De handdoekenset is natuurlijk ook een ...

€ 16,50
Bedrijf
Tilburg
Nederland
Douchelaken Indian Red met geborduurde naam

Douchelaken Indian Red met geborduurde naam

Douchelaken met naam Indian RedMooi douchelaken met daarop een geborduurde naam. Niet alleen leuk om thuis te gebruiken maar ook heel handig voor je kinderen als ze gaan sporten of lekker een dagje gaan zwemmen. Met deze handdoek weet ...

€ 14,99
Bedrijf
Tilburg
Nederland
Borduurservicepunt

Actief op Goeieprijs sinds: Dec, 29, 2017

Wijboschstraat 78
5036 BB Tilburg, Nederland

0648961300

Bericht sturen

Bieden

Bieden op deze advertentie is niet mogelijk.

Bericht sturen

Om een bericht te kunnen sturen dien je ingelogd te zijn. Heb je nog geen account, klik dan op registreren.

Registreren

Wachtwoord vergeten?

Goeieprijs.nl maakt gebruik van cookies voor analyse-doeleinden om de website te verbeteren en voor het mogelijk maken dat iedereen gratis advertenties kan plaatsen. Meer informatie of deze melding Verbergen?