Gratis registreren

| Wachtwoord vergeten? |

Plaats advertentie

Set trouw-handdoeken

Geplaatst op Mar, 26, 2020, 08:13 pm € 16,50
Set trouw-handdoeken
Omschrijving
  • € 16,50
  • Mar, 26, 2020, 08:13 pm
  • 208 x
  • Nieuw 

Set trouw-handdoeken
Mooie set van twee handdoeken met daarop een huwelijks bordurring. Zo geef je een mooi cadeau bij het huwelijk, een cadeau dat jarenlang een herrinering blijft aan deze mooie dag. De handdoekenset is natuurlijk ook een prima cadeau voor een huwelijksjubileum, je past daarvoor gewoon de trouwdatum aan.Je kiest zelf de kleur of maakt een kleurencombinatie.

Eigenschappen:
-Set van twee handdoeken
-Handdoek 100% kantoen
-borduring synthetisch
-100x50 cm
-weefrand
-kleurvast

Borduring set trouw-handdoeken
We borduren onder de weefrand, de borduring is op beide handdoeken gelijk (ook de kleur van de borduring), Je kunt de borduurkleur kiezen, het lettertype en de kleur van de handdoeken. Om een keuze te maken in de lettertypes hebben we voorbeelden van de lettertypes bij de foto's van dit artikel geplaatst.

Verzending set trouw-handdoeken
We verzenden de handdoeken altijd met de pakketpost. Je ontvangt bericht wanneer we verzenden en je ontvangt dan een track en tracecode om je pakket te volgen.

Levering set trouwhanddoeken
Wij hebben een strandaard leveringstermijn 'Binnen 3 werkdagen verzonden'. We doen onze best om altijd binnen deze 3 dagen te verzenden. Mocht het toch niet binnen die 3 te verzenden dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Je mag dan altijd je bestelling aan passen of annuleren.

Website

Vergelijkbare advertenties
Set trouw-handdoeken Mooie set van twee handdoeken met daarop een

Set trouw-handdoeken Mooie set van twee handdoeken met daarop een

Sportdouchelaken met naam en icoon Sporthanddoeken van prima kwaliteit badstof. Wij borduren uw naam, naam van uw sportvereniging of team met daarboven of daaronder het icoontje van uw sport. De sportdouchelakens zijn 100% katoen en ...

€ 16,50
Bedrijf
Tilburg
Nederland
Douchelaken Indian Red met geborduurde naam

Douchelaken Indian Red met geborduurde naam

Douchelaken met naam Indian RedMooi douchelaken met daarop een geborduurde naam. Niet alleen leuk om thuis te gebruiken maar ook heel handig voor je kinderen als ze gaan sporten of lekker een dagje gaan zwemmen. Met deze handdoek weet ...

€ 14,99
Bedrijf
Tilburg
Nederland
Borduurservicepunt

Actief op Goeieprijs sinds: Dec, 29, 2017

Wijboschstraat 78
5036 BB Tilburg, Nederland

0648961300

Bericht sturen

Bieden

Bieden is niet mogelijk op deze advertentie.

Bericht sturen

Om een bericht te kunnen sturen dien je ingelogd te zijn. Heb je nog geen account, klik dan op registreren.

Registreren

Wachtwoord vergeten?

Goeieprijs.nl maakt gebruik van cookies voor analyse-doeleinden om de website te verbeteren en voor het mogelijk maken dat iedereen gratis advertenties kan plaatsen. Meer informatie of deze melding Verbergen?