Gratis registreren

| Wachtwoord vergeten? |

Plaats advertentie

Sporthanddoek met sporticoon en geborduurde naam

Geplaatst op Jun, 25, 2020, 07:09 pm € 12,50
Sporthanddoek met sporticoon en geborduurde naam
Accessoires en Toebehoren Sporthanddoek met sporticoon en geborduurde naamAccessoires en Toebehoren Sporthanddoek met sporticoon en geborduurde naamAccessoires en Toebehoren Sporthanddoek met sporticoon en geborduurde naamAccessoires en Toebehoren Sporthanddoek met sporticoon en geborduurde naamAccessoires en Toebehoren Sporthanddoek met sporticoon en geborduurde naam
Omschrijving
  • € 12,50
  • Jun, 25, 2020, 07:09 pm
  • 619 x
  • Nieuw 

Sportdouchelaken met naam en icoon
 

Sportdouchelaken prima kwaliteit badstof. Wij borduren uw naam, naam van uw sportvereniging of team met daarboven het icoontje van uw sport. Dit douchelaken is100% katoen en kleurvast. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. U kiest de kleur van het artikel, de kleur van de borduring, de afbeelding en uw geeft de naam, initialen of de naam van de sportclub door.

Eigenschappen

  • 100% katoen
  • Badstof
  • 70x140 cm
  • Merk Funnies
  • geborduurde naam en icoon 

Verzending
Wij verzenden de sportdouchelakens met de pakketpost. Je ontvangt bericht zodra je pakket is verzonden. Het pakket is te volgen met de Track en Tracecode. Afhalen is ook mogelijk.

Levertijd:
Wij verzenden binnen 3 dagen, voor bestellingen met meer dan 10 artikelen kan het leveringstermijn afwijken. U kunt hierover vooraf informeren. Stuur een e-mail naar: marion@borduurservicepunt.nl

Korting:
Voor grotere aantallen bestaat een korting.
0 t/m 4 sporthanddoeken � 15,95 per stuk
5 t/m 9 sporthanddoeken � 14,70 per stuk
vanaf 10 sporthanddoeken �13,45 per stuk

Bestellen met korting
Om de korting te verkrijgen op de geborduurde sportdouchelaken moeten deze in 1 bestelling geplaatst worden en moet het juiste aantal ingevuld zijn. De korting zal meteen in de webwinkel zichtbaar worden. Dat wil zeggen dat alle douchelakens dezelfde kleur hebben en dezelfde sport icoon. Alleen de geborduurde namen mogen afwijken. Alle namen kunt u op 1 regel invullen, gescheiden met een komma. Als u denkt dat dit niet duidelijk over komt mag er ook een aparte mail gestuurd worden naar marion@borduurservicepunt.nl met daarin de namen.

Uw keuze staat er niet bij?
Wilt u uw douchelaken(s) in een kleur die u niet kunt kiezen in de winkel? Laat het ons weten, wij doen onze uiterste best om dit toch voor u te regelen! Wilt u een sportdouchelaken met een andere afbeelding dan in onze winkel zichtbaar is, laat het ons weten en wij verzorgen het voor u. Dit is geen probleem en kost niets extra's.

Afwijkende levertijd:
Mochten uw sportdouchelakens niet te leveren zijn binnen de standaard 3 dagen levertijd dan stellen wij u daar altijd meteen van op de hoogte. Mocht de langere levertijd voor u niet acceptabel zijn dan kunt u de bestelling altijd kosteloos annuleren.

Sporthanddoeken met logo van club en naam?
Ook dat is mogelijk. Uiteraard wijken de prijzen en levertijden af van de normale sporthanddouchelakens. Interesse? Vraag vrijblijvend meer informatie op. Dit kan makkelijk via ons contactformulier of via de mail. Je ontvangt snel een geheel vrijblijvende offerte.

Website

EBBM | dé webshop voor elektrische buitenboordmotoren
Borduurservicepunt

Actief op Goeieprijs sinds: Dec, 29, 2017

Wijboschstraat 78
5036 BB Tilburg, Nederland

0648961300

Bericht sturen

EBBM | dé webshop voor elektrische buitenboordmotoren
Bieden

Bieden op deze advertentie is niet mogelijk.

Bericht sturen

Om een bericht te kunnen sturen dien je ingelogd te zijn. Heb je nog geen account, klik dan op registreren.

Registreren

Wachtwoord vergeten?

Locatie

Goeieprijs.nl maakt gebruik van cookies voor analyse-doeleinden om de website te verbeteren en voor het mogelijk maken dat iedereen gratis advertenties kan plaatsen. Meer informatie of deze melding Verbergen?