Aanmelden
| Wachtwoord vergeten? |

Plaats advertentie
T1 T2 T3 T4 cover vw volkswagen afdek beschermhoes bus camper

T1 T2 T3 T4 cover vw volkswagen ...

€ 67,95 nieuwe wetering
Gezocht: Adria Matrix

Adria Matrix

€ 25.500,00 Almere
CARETTA Basoglu 1500  Bj..2022 Nieuw in Nederland

CARETTA Basoglu 1500 Bj..2022 ...

€ 19.850,00 Twello

Caravans, campers chalets en alles voor kamperen kopen en verkopen op Goeieprijs.nl

Op zoek naar een stacaravan op een leuke locatie? Of heb je meer interesse in een nieuwe of gebruikte camper of caravan zodat je verschillende plekken kunt bezoeken? Bekijk het ruime aanbod van nieuwe en tweedehands (sta)caravans en campers op Goeieprijs.nl. Wil je zelf je camper of caravan verkopen plaats dan gratis je advertentie in deze categorie. Ook voor kampeeraccessoires ben je op Goeieprijs.nl aan het juiste adres.

Een ruim aanbod van nieuwe en gebruikte caravans, campers, tenten, vouwwagens, stacaravans, voortenten en tourcaravans worden hier aangeboden voor scherpe prijzen. Een caravan is een verplaatsbare woning die met behulp van een trekhaak achter een auto kan worden bevestigd, dus een aanhangwagen om in te kamperen. Voor de meeste mensen is een caravan uitsluitend hun woning gedurende een vakantie, maar sommigen wonen er permanent in. Vakantiegangers reizen met de caravan naar een camping waar zij een staanplaats huren.In de volksmond staat de caravan ook wel bekend als sleurhut. Caravans die zo groot zijn dat ze niet achter de auto over de weg vervoerd kunnen en mogen worden, worden stacaravans genoemd. Deze worden door een transportbedrijf op hun staanplaats afgeleverd, waar ze meestal permanent blijven.

Een caravan mag meestal niet voor langere tijd op de openbare weg geplaatst worden en de meeste mensen zetten hun caravan in een caravanstalling als zij hem niet gebruiken. Deze caravanstallingen worden veelal gerund door een proffesional of door een boer of bij mensen die een garage of een grote schuur hebben staat de caravan ook daar als deze niet gebruikt wordt. Caravans worden meestal verkocht door specialistische caravanbedrijven die veelal aangesloten zijn bij Bovag en Focwa en naast verkoop ook onderhoud plegen aan caravans en vouwwagens. De caravan kan gezien worden als de opvolger van de woonwagen. Zoek je een adres voor onderhoud of reparatie, kijk dan even in de categorie Diensten en vakmensen op Goeieprijs.nl 

Cookies op Goeieprijs.nl. Meer informatie of deze melding Verbergen?